Knedlíky : 200 receptů
Knedlík je mimo veškerou pochybnost králem české kuchyně. Tradiční česká jídla si bez něj nelze představit. V žádoucí proslulé kvalitě je nelze vyrobit z žádné jiné mouky než z té české. Zvládnout jejich tvorbu patří k vrcholům kuchařského umění
Hlavní autor: | Mandžuková, Jarmila, 1959- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Arista Books,
2017
|
Vydání: | Třetí vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Dospělí
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav |
---|---|---|---|---|
420950175664 | 317009607196 | 641 | naučná literatura | Dostupné |