Knedlíky : 200 receptů

Knedlík je mimo veškerou pochybnost králem české kuchyně. Tradiční česká jídla si bez něj nelze představit. V žádoucí proslulé kvalitě je nelze vyrobit z žádné jiné mouky než z té české. Zvládnout jejich tvorbu patří k vrcholům kuchařského umění

Hlavní autor: Mandžuková, Jarmila, 1959-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Arista Books, 2017
Vydání: Třetí vydání
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dospělí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav
420950175664 317009607196 641 naučná literatura Dostupné