Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem /

Zdravá výživa jako prevence Alzheimerovy choroby a dalších neurodegenerativních nemocí. 80 jednoduchých receptů na přípravu chutných jídel.

Hlavní autor: Cuneo, Cinzia, 1956-
Další autoři: Laberge, Christiane, Trubačová, Dominika
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Brno : CPress, 2018
Vydání: 1. vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 02782cam a22006257i 4500
001 140704
003 CZ-FrMK
005 20180319173627.0
007 ta
008 180206s2018 xr a e f 001 0 cze
999 |c 140704  |d 140704 
020 |a 978-80-264-1806-1 ;  |q (vázáno) :  |c Kč 399,00 
040 |a BOA001  |b cze  |d NJG502  |e RDA 
041 1 |a cze  |h fre 
044 |a xr 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 1 |a 616.831-003.8+616.892/.894  |2 MRF 
080 1 |a 616.8-003.8  |2 MRF 
080 1 |a 641.56-056.24  |2 MRF 
080 1 |a 615.874.2  |2 MRF 
080 1 |a 613.2.03  |2 MRF 
080 1 |a (035)  |2 MRF 
080 1 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Cuneo, Cinzia,  |d 1956-  |7 xx0221239  |4 aut  |9 43450 
240 1 0 |a Mieux manger pour prévenir l'Alzheimer et d'autres maladies neurodégénératives.  |l Česky 
245 1 0 |a Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem /  |c napsala Cinzia Cuneová ; předmluva od Christiane Labergeové ; překlad: Dominika Trubačová 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a Brno :  |b CPress,  |c 2018 
300 |a 223 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Přeloženo z francouzštiny 
504 |a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík 
520 |a Zdravá výživa jako prevence Alzheimerovy choroby a dalších neurodegenerativních nemocí. 80 jednoduchých receptů na přípravu chutných jídel. 
520 |a Stručný popis Alzheimerovy choroby. Vysvětlení, proč je třeba zlepšit stravovací návyky. Výživa a diety pro prevenci zhoršení kognitivních funkcí. Pokyny pro správné stravování. Příprava snídaní, předkrmů a salátů, polévek, hlavních jídel, příloh, dezertů. 
650 0 7 |a Alzheimerova choroba  |7 ph117324 
650 0 7 |a neurodegenerativní onemocnění  |7 ph123254 
650 0 7 |a dietní jídla  |7 ph114317 
650 0 7 |a dietoterapie  |7 ph119436 
650 0 9 |a Alzheimer's disease 
650 0 9 |a neurodegenerative diseases 
650 0 9 |a diet meals 
650 0 9 |a dietotherapy 
653 |a kuchařské  |a recepty  |a nemoci  |a výživa 
655 7 |a příručky  |7 fd133209 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687 
655 9 |a handbooks and manuals 
655 9 |a cookbooks 
700 1 |a Laberge, Christiane  |4 aui 
700 1 |a Trubačová, Dominika  |7 hka2016929621  |4 trl  |9 43451 
910 |a NJG502 
942 |2 ddc  |c KN 
993 |0 0  |1 420950176176  |2 ddc  |4 0  |6 641_000000000000000  |7 0  |9 285518  |a 299.26  |b 0  |c 317009607409  |d 2018-03-19  |e 3  |f DOSP  |g 641  |h 399.00  |i Kosmas - fa 15/2018  |l DOSP  |m 2  |r 2023-06-23  |s 2020-01-09  |t 5  |w 2018-03-19  |y KN  |z NAUCNA