Polévky a dušená jídla
Zajímavé recepty světové kuchyně na přípravu výživných jídel, polévek a dušených pokrmů, k jejichž náročnější přípravě jsou potřeba i různé a cenově nákladnější ingredience.
Médium: | Kniha |
---|---|
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Reader's Digest Výběr,
2007
|
Edice: |
Dobře jíst, dobře žít
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Dospělí
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav |
---|---|---|---|---|
420950178971 | 317009608581 | 641 | naučná literatura | Dostupné |