Zachraň jídlo v kuchyni /
Kuchařka vás naučí, jak doma méně plýtvat jídlem a ušetřit peníze a přírodu. Přes 100 receptů z potravin, které v českých domácnostech nejčastěji zbývají. Nebudou chybět postupy, jak zpracovat maso, sezónní ovoce a zeleninu nebo opomíjené části potravin jako je mrkvová nať nebo košťál brokolice. Kuc...
Hlavní autor: | Kebová, Barbora |
---|---|
Další autoři: | Pešek, Adam, Podhola, Adam, Strejcová, Anna |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Zachraň jídlo z.s.,
2019
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Dospělí
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav |
---|---|---|---|---|
420950185100 | 317009611833 | 641 | naučná literatura | Dostupné |