Zachraň jídlo v kuchyni /

Kuchařka vás naučí, jak doma méně plýtvat jídlem a ušetřit peníze a přírodu. Přes 100 receptů z potravin, které v českých domácnostech nejčastěji zbývají. Nebudou chybět postupy, jak zpracovat maso, sezónní ovoce a zeleninu nebo opomíjené části potravin jako je mrkvová nať nebo košťál brokolice. Kuc...

Celý popis

Hlavní autor: Kebová, Barbora
Další autoři: Pešek, Adam, Podhola, Adam, Strejcová, Anna
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Zachraň jídlo z.s., 2019
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dospělí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav
420950185100 317009611833 641 naučná literatura Dostupné