Mýty na talíři : proč téměř nic z toho, co se říká o jídle, není pravda /

Publikace odborníka na výživu rozebírá módní trendy ve stravování, diety, doporučení či triky a ukazuje, že za nimi často spíše než věda stojí marketing, lidové pověry nebo třeba vládní programy.

Hlavní autor: Spector, T. D. 1958-
Další autoři: Kačer, Tomáš, 1979-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Brno : Host, 2023
Vydání: První vydání
Témata:
Konspekt: 613
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dospělí

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav
420950193338 317009616565 613 naučná literatura Dostupné