Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem /
Zdravá výživa jako prevence Alzheimerovy choroby a dalších neurodegenerativních nemocí. 80 jednoduchých receptů na přípravu chutných jídel.
Hlavní autor: | Cuneo, Cinzia, 1956- |
---|---|
Další autoři: | Laberge, Christiane, Trubačová, Dominika |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
CPress,
2018
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Zdravá výživa jako prevence Alzheimerovy choroby a dalších neurodegenerativních nemocí. 80 jednoduchých receptů na přípravu chutných jídel. Stručný popis Alzheimerovy choroby. Vysvětlení, proč je třeba zlepšit stravovací návyky. Výživa a diety pro prevenci zhoršení kognitivních funkcí. Pokyny pro správné stravování. Příprava snídaní, předkrmů a salátů, polévek, hlavních jídel, příloh, dezertů. |
---|---|
Popis jednotky: |
Přeloženo z francouzštiny |
Fyzický popis: |
223 stran : barevné ilustrace ; 24 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík |
ISBN: |
978-80-264-1806-1 ; |