Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem /

Zdravá výživa jako prevence Alzheimerovy choroby a dalších neurodegenerativních nemocí. 80 jednoduchých receptů na přípravu chutných jídel.

Hlavní autor: Cuneo, Cinzia, 1956-
Další autoři: Laberge, Christiane, Trubačová, Dominika
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Brno : CPress, 2018
Vydání: 1. vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Zdravá výživa jako prevence Alzheimerovy choroby a dalších neurodegenerativních nemocí. 80 jednoduchých receptů na přípravu chutných jídel.
Stručný popis Alzheimerovy choroby. Vysvětlení, proč je třeba zlepšit stravovací návyky. Výživa a diety pro prevenci zhoršení kognitivních funkcí. Pokyny pro správné stravování. Příprava snídaní, předkrmů a salátů, polévek, hlavních jídel, příloh, dezertů.
Popis jednotky: Přeloženo z francouzštiny
Fyzický popis: 223 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Bibliografie: Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN: 978-80-264-1806-1 ;